Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Obowiązek informacyjny wynikający z Ustawy z dnia 16 listopada 2012 r. o zmianie ustawy – Prawo telekomunikacyjne oraz niektórych innych ustaw.

Wyłącz komunikat

 
 
politechnika

Uwaga! Aktualny portal Politechniki Rzeszowskiej dostępny jest pod adresem: www.prz.edu.pl

Opłata rekrutacyjna

Opłata rekrutacyjna na studia doktoranckie na Politechnice Rzeszowskiej, na rok akademicki 2016/2017 wynosi 110 zł.


Ostatnia modyfikacja: 2016-05-25 12:15:57

Limity przyjęć

Limity przyjęć na studia doktoranckie


Ostatnia modyfikacja: 2016-05-25 12:10:44

Pliki do pobrania

ZASADY REKRUTACJI NA STUDIA DOKTORANCKIE
NA ROK AKADEMICKI 2016/2017

 

Rekrutacja odbywa się wyłącznie elektronicznie poprzez SIR (System Internetowej Rekrutacji)

 

Szczegółowe warunki i tryb rekrutacji na studia doktoranckie w roku akademickim 2016/2017


Ostatnia modyfikacja: 2016-04-19 11:13:54

Pliki do pobrania

HARMONOGRAM REKRUTACJI NA STUDIA DOKTORANCKIE
NA ROK AKADEMICKI 2016/2017

Rejestracja w Systemie Internetowej Rekrutacji (SIR) oraz wniesienie opłaty za postępowanie rekrutacyjne

od 1 czerwca 2016 r.

do 9 września 2016 r.

Termin składania podań

do 12 września 2016 r.

Przewidywany termin rozmowy kwalifikacyjnej

od 14 do 20 września 2016 r.

Ogłoszenie listy osób przyjętych na studia

23 września 2016 r.

Wysyłanie decyzji i zawiadomień

od 23 września 2016 r.

Rekrutacja uzupełniająca

od 23 do 30 września 2016 r.

Składanie odwołań

od 3 października 2016 r.

Rozpatrywanie odwołań oraz wyniki rekrutacji uzupełniającej

10 października 2016 r.


Ostatnia modyfikacja: 2016-04-19 11:22:19
POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. I. Łukasiewicza; al. Powstańców Warszawy 12, 35-959 Rzeszów
tel.: +48 17 865 1100, fax: +48 17 854 1260; e-mail: , administrator serwisu: ;
Rekrutacja
Polityka prywatności i wykorzystywania plików cookies